Bestuur

LOTTE SCHIPPER – VOORZITTER

Mijn naam is Lotte (2000). Ik ben momenteel bezig met mijn master tot arts en klinisch onderzoeker. Mijn interesse ligt dus zeker bij de gezondheidszorg maar ook onderwijs vind ik erg belangrijk. Ik ben sinds 2021 algemeen bestuurslid van de stichting en sinds 2022 ben ik voorzitter. Het is fijn dat we met onze stichting het volk van Malawi een beetje verder kunnen helpen, hoewel er nog een lange weg te gaan is.

JOHAN CORSTEN – SECRETARIS

Ik ben Johan (1963) en secretaris van de stichting sinds de oprichting. Ik zet me graag in om middels onze stichting projecten te ondersteunen die de mensen in Malawi een betere en gezondere toekomst bieden. Er is nog een lange weg te gaan in Malawi.

SIMONE CORSTEN – PENNINGMEESTER

Ik ben Simone (1999) en ik ben sinds 2022 penningmeester van de stichting. Als recent afgestudeerd econometrist ben ik momenteel werkzaam bij de Business Intelligence afdeling van een gehandicaptenorganisatie. De zorg heeft me altijd geïnteresseerd, en door deze baan kan ik met mijn kennis een bijdrage leveren aan de zorg. Ik vind het daarom ook belangrijk dat de zorg voor iedereen in Malawi toegankelijk wordt. Dit proberen we onder andere te bereiken door een grote verscheidenheid aan projecten in Malawi te steunen.

BRITT CORSTEN – BESTUURSLID

Mijn naam is Britt (2000) en ik ben vanaf 2021 actief betrokken bij de stichting als bestuurslid en daarnaast verzorg ik de website. Ik ben recent afgestudeerd als pedagoog en ik werk momenteel als persoonlijk begeleider binnen de gehandicaptenzorg voor jonge kinderen. Hierdoor vind ik het erg belangrijk dat de zorg en het onderwijs goed geregeld zijn, ook in Malawi. Door verschillende projecten te steunen vanuit de stichting, hopen we mede een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkelingen op deze gebieden.

BARBARA SCHIPPER-CREEMERS – BESTUURSLID

Ik ben Barbara (1964) en ben werkzaam als schoolleider in het basisonderwijs. Vanzelfsprekend draag ik het onderwijs een warm hart toe en ik ben ervan overtuigd dat onderwijs én zorg belangrijk zijn voor betere kansen en voor de ontwikkeling van Malawi. Sinds de oprichting in 2016 ben ik actief betrokken bij de stichting, eerst als voorzitter en nu als bestuurslid. In 2022 hebben we voor het eerst een bezoek gebracht aan Malawi, een prachtig land met helaas vele uitdagingen. Met de stichting proberen we een kleine bijdrage te leveren aan die uitdagingen.

De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

x

x

x

x